dijous, 22 de juliol del 2010

Vuitena etapa: Montecatini T.-Lucca-Pisa-Livorno

Distància: 88Km.
Com teniem tot el dia per davant i pocs km per recorrer abans d'agafar el ferry, vam fer la primera parada a Lucca.
Lucca és un poble emmurallat però, a diferència d'altres muralles, aquestes són transitables fins al punt que les han convertit en un passeig per a vianants i ciclistes.
També recomanem que passegeu pel casc antic i aneu a parar a la piazza del mercato. Antigament allí hi havia l'amfiteatre romà i allí, per fi, vam aconseguir veure-mos una coca-cola en gel!!! Per fi una beguda fresca de veritat,( pareix que a Itàlia lo de veure fresc no ho tenen gaire clar),portavem totes les vacances esperant-ho i per fi, l'ultim dia,ho vam aconseguir!!!!
Desprès de Lucca ens vam dirigir ja cap a l'esperada Pisa. Només entrar ja vam trobar-nos davant mateix de la torre inclinada. La veritat és que és algo curiós de veure. Vam fer tota la volta al monument i com mil milions de persones, vam fer-nos la foto de rigor aguantat la torre.
Vam dinar allí mateix i ja vam marxar cap al port de Livorno. No ens va costar gaire trobar el lloc gràcies a l'ajuda dels camioners perquè si haguessem hagut de confiar dels que treballen per allí,encara estariem voltant! Molt mal indicat tot, molt mal educats els que treballen allí i el port molt abandonat. Bé, una vegada vam fer el canvi de billets vam marxar cap a dins els poble perque encara faltaven moltes hores i al port no hi havia cap tipus de servei.
El poble no ens va fer molt bona impressió així que vam pendre algo, a la zona del port esportiu, i vam anar cap a una espècie de poligon,abans d'entrar al port, per fer un mos abans d'embarcar.
No vam tardar gaire en embarcar així que, a l'hora de sortir, ja estavem dutxats i a punt per veure la sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada