dijous, 22 de juliol del 2010

Quarta etapa: Verona-Mestre (Venècia)

Distància: 120km
Allà les 9h del matí vam deixar l'hotel de Verona i ens vam dirigir cap a Mestre. Sobre les 10 aproximadament vam arribar a l'hotel Guidi. Des de fora pareixia cutret però enganya. Una vegada dins estava tot reformat i ben decorat. Ens van dir que encara no tenien les habitacions però que podiem deixar totes les coses i aparcar les motos. I això vam fer. Una vegada posada la roba adequada per a voltar i rebre tota la informació necessària del recepcionista,vam agafar el bus cap a Venècia.
Venècia,tot i estar una mica abandonat,continua sent encantadora.Carrers i carreronets estrets plens de botigues i botiguetes que condueixen a la gent fins a la monumental plaça Sant Marcos.
Venècia és un contrast de lo vell i lo nou,de lo turístic i lo elitista,no sabria ben bé com definir-ho,tot té cabuda a Venècia!
A mitja tarde,ja rebentats de la calor i la patejada, vam decidir agafar el vaporretto per a que ens deixés on haviem d'agarrar el bus per a tornar.
En arribar a Mestre( ara ja teniem les habitacions),una dutxeta i a tornar-hi! Vam fer una passejadeta per Mestre fins a arribar a una pizzeria que ens havia recomanat el noi de l'hotel.Va ser una bona recomanació. Vaja pizzes bones i vaja local agradable!! Ara no recordo el nom però quan em vingue al cap ho anotaré!
Per cert que en aquesta pizzeria vam acabar d'entendre el tema del "carajillo". Resulta que el Sambuca és l'anís i la grappa l'orujo ( com natros ja pensavem). Allí vam saber que la que mos va liar va ser la cambrera de Milà que es va equivocar al servir-los.La veritat és que vam riure uns dies en lo tema "carajillo"
* A Venècia va ser el primer cop que ens vam adonar que a Itàlia ningú paga els busos públics i per això no van els aires condicionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada