divendres, 15 de juliol del 2011

7a etapa: La Rochelle-Bordeaux

Distància: 207km
Avui la sortida ha estat una mica més tard perque a mesura que anem arribant a la costa i al sud, els horaris son més amplis així que, el dia dona per a més coses sense haver de matinar.
De camí cap a Bordeaux, tan tranquils que anavem natros per l'autopista, d'entre uns frondosos arbres situats a l'esquerra de la via, hem vist "la llum".Ha estat com una espècie d "aparicion divina", pero resulta que no, que eren uns homes vestits de blau que es dediquen a fer foto-records per als turistes, l'unic inconvenient és que no hem trobat on podiem comprar la foto, mecachis,(ja,ja).
En arribar a Bordeaux,hem deixat la moto al parquing de l'hotel perquè encara era pronte per entrar habitació i ens hem endinsat al casc antic on, hem dinat en una terrassa d'una de les moltes placetes que hi ha. És uns ciutat en aire de poble gran,edificis de pedra no molt alts, i alguns d'ells arreglats en detalls florals.Val la pena visitar-la.El casc antic és el centre del comerç durant lo dia i la zona d'oci per la nit.Hi ha gent per tot arreu,les terrasses i interiors dels centenars de bars que hi ha,s'omplen de gom a gom. No cap ni una agulla. Entre mig de tot això hem trobat un raconet de la plaça Saint Pierre per rematar el viatge en un bon vi de Burdeus,un assortit de formatges francesos i musica en directe. Bon sabor de boca per acabar la nostra estada a França i per començar els plans per al proper viatge.

Citotel Chantry: Suficient-bé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada