dimarts, 12 de juliol del 2011

4a etapa: Azay le Rideau-Ussé-Montsoreau-Saumur-Beauvoir-Mont Saint Michel

Distància:284,2Km
Un altre dia de girasols adormits i pansits,o sigue,núvol,aigua i vent!!Tornem a enfundar-nos els tratges d'aigua i camí cap al Chateau d'Ussé. Com ja comença a ser habitual,hem matinat massa,el chateau encara estava tancat i faltava una hora per obrir, així que hem fet les fotos de rigor i hem continuat fins al pròxim. La veritat és que no sorprén que Perrault s'inspirés per al seu conte de la Bella Dorment. L'exterior del castell és de de conte!!
Desprès hem continuat fins a Montsoreau. El poble és molt guapet però el castell no destaca. El veus passant pel costat de la carretera i sembla una torre de vigilància, per tant, tampoc l'hem visitat. D'aquí ja ens hem dirigit cap a l'últim castell: Saumur. Feia molt de fred i el temps no pintava bé així que hem fet un tallat calent en vistes al castell i hem continuat el llarg i dur camí,(aigua+aigua+aigua+vent),que encara ens esperava fins al Mont Saint Michel.
Abans,però, d'aquesta ultima parada hem passat per l'hotel per a recuperar-nos una mica i entrar en calor. Durant aquest temps ha parat de ploure i hem pogut visitar tranquil.lament el Mont Saint Michel.
La primera impressió quan el veus plantat davant teu mentre t'hi vas aproximant no és pot definir: és una barreja de sorpresa i quedar-te sense paraules. Lo primer que te ve al cap és un uuuuuuau!
Una vegada dins, és un seguit de carreronets encantadors plens de botiguetes que et condueixen fins a la porta de la monumental Abadia.
L'escalinata de l'entarda et fa pensar en fer-te enrrera però, no ho feu, val la pena. Quan acabes les escales trobes una inmensa plaça des d'on hi ha unes vistes maravilloses i espectaculars.Dins, pots veure el perfecte estat de conservació de tot el conjunt,( claustre,sales,esglèsia...).Quan acabes tota la visita només cal que t'asseguis en una terrassa en vistes al mar i, com diria Joaquin Sabina, " a esperar que suba la marea.." : Preciós.
Hotel Le Beauvoir: Bé
Restaurant de l'hotel:Notable

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada