dilluns, 11 de juliol del 2011

3a etapa: Blois-Chaumont sur Loire-Amboise-Chenonceaux-Villandry-Langeais-Azay Le Rideau

Distància: 153km.
El matí ha començat passant per una gasolinera,( per si de cas!). D'allí ens hem dirigit al primer castell del dia. Hem arribat a Chaumont sur Loire a les 9.10 aproximadament, pensant que obrien a 9.30,com indiquen les guies, però no, fins a 10 no obrien,així que hem fet les fotos des de baix i hem continuat fins a Amboise. Allí sí que hem pogut visitar el castell tranquil.lament.Els jardins estan molt ben cuidats però l'interior no està massa amoblat ni hi ha massa detalls.
D'allí hem sortit cap a Chenonceaux. El castell està ben conservat i ple de detalls. La cuina és el que més ens ha impressionat. L'únic inconvenient que hi hem trobat és que hi havia massa gent. És un dels castells de més renom i dels més visitats,així que tot és molt turístic.Per a dinar hem hagut de fer una mica de cua i a dins al castell topaves en uns i altres, tot i així és recomanable i si voleu dinar al seu restaurant, reserveu abans si no, sempre teniu el self-service.
Desprès hem anat cap a Villandry: ESPECTACULAR! No tinc paraules. Castell molt ben conservat i en caliu de casa gran. Als jardins els podriem dedicar milions de paraules però tot i així ens quedariem curts.S'han de veure.
Abans d'arribar a l'hotel encara hem passat per Langeais. Aquest està al centre del poble així que l'hem vist de pas i d'allí, cap a Azay le Rideau.
D'aquest últim només ens han deixat accedir al parc, perque,un altre cop, les guies s'han equivocat en l'horari.Tot i així ha valgut la pena, és bonic però no cuida tant l'estètica com els altres. És un bosc més salvatge i l'aigua estancada fa que no sembli net. Com a construcció,però, és bonic de veure.
Ah! abans d'endollar algun aparell elèctric en un hotel, assegure-vos que no tallin la corrent a mitant nit sinó, us passarà com a natros que, pensant que portavem la càmara carregada,hem estat tot el dia buscant endolls pels castells o comprant una càmara "d'usar i tirar"!!
Hotel des Chateaux:Notable

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada